Ayesha Wolasmal, Kathryn Baker og Evelina Olsson deler sine tanker og erfaringer i utgave 10 av AW Magazine – The Board issue

Er du klar for å ta styringen?

Oppdag utgave 10: The Board Issue av AW Magazine. 

Publisert

Motta utgave 10 ved å abonnere på AW!

The Board Issue utkommer ultimo oktober og sendes kun ut til abonnenter. Bli abonnent innen 20. november for å sikre deg en kopi av The Board Issue.

 Likestilling er ikke lenger bare et tema – det er en nødvendighet. Fra 31. desember 2024 trer Norges nye krav om kjønnsbalanse i styrerommene i kraft. Dette er historisk. Men hva betyr det for deg?

I The Board Issue av AW Magazine utforsker vi mulighetene og utfordringene som følger med disse endringene. Enten du er ny i arbeidslivet, en erfaren leder, eller nysgjerrig på hvordan du kan gjøre styrearbeid til din neste karrierevei, gir vi deg innsikten du trenger for å lykkes.

Her er noen av høydepunktene i denne utgaven:

  • Kathryn Baker deler sine beste tips etter mer enn to tiår i styrerommene, fra Norges Bank til innovative start-ups. Hvordan kom hun dit, og hva kan du lære av henne?
  • Evelina Olsson – gründeren som bygget Okida til et milliardselskap, forteller om sin overgang fra toppleder til styremedlem og investor. Finn ut hvordan du kan gjøre det samme.
  • Ayesha Wolasmal gir et ærlig og inspirerende innblikk i å balansere lederskap i krevende omgivelser, og hvordan hennes unike erfaringer kan overføres til styrerommet.

Vi tar også for oss hvordan du kan bygge tillit og integritet i en hektisk arbeidshverdag. Er du modig nok til å holde ord – eller å si nei når du må? Lær kunsten å styre tiden din med våre praktiske råd og innsiktsfulle artikler.

The Board Issue gir deg ikke bare muligheten til å lese om andres suksesser, men hjelper deg også å ta kontroll over din egen fremtid. Nå er tiden inne for å ta de riktige valgene som former din karriere – og livet ditt.

Vil du sikre deg inspirasjon og innsikt om hvordan du kan forme din egen vei til toppen? Abonner på AW Magazine i dag, og få tilgang til The Board Issue og mye mer! 🎯

Bli abonnent innen 20. november og motta The Board Issue rett til din postkasse. 

Abonner på awmagazine.no og ta første steget mot styrerommet!

https://www.awmagazine.no/abonner