Om aw

OM AW MAGAZINE

For deg som jobber, men også lever!

Velkommen til AW Magazine, Norges nye vibrerende business hub, dedikert til å styrke og feire kvinner og mangfold i business og i livet. Vi er et lidenskapelig fellesskap engasjert for å fremme rollemodeller fra ulike industrier gjennom vår dynamiske online plattform, awmagazine.no, våre fysiske magasiner som kommer ut hvert kvartal, vår podcast og en bukett av spennende eventer gjennom året (bli med "Let's talk business" i september 2023). AW Magazine arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk og er et stolt medlem av Norsk Redaktørforening.

Vi er på en misjon for å bygge broer i det norske næringslivet ved å forsterke stemmene, historiene og prestasjonene til inspirerende rollemodeller. Vi vet at når vi ser noen som speiler våre egne erfaringer tenner det en gnist av mulighet inni oss, som gir næring til drømmene våre og som driver oss mot nye høyder. Vår dedikasjon til å fremme likestilling i næringslivet resulterte i at AW Magazine ble tildelt den ettertraktede SHE-prisen under den anerkjente SHE-konferansen i 2022.

Siden oppstarten i mai 2020, som et fysisk magasin med 148 sider, har AW Magazine utviklet seg til en engasjerende digital opplevelse som knytter seg til en stadig voksende leserskare. Vi har ca 50.000 sidevisninger per måned.

AW Magazine er ikke bare en plattform; det er et pulserende økosystem hvor ambisjoner dyrkes. Vi tilbyr en rekke muligheter for partnerskap, samarbeid og annonsering, skreddersydd for å møte dine unike behov. Våre distribusjonspakker er utformet for å gi enestående verdi til en svært konkurransedyktig pris, mens våre annonseringsløsninger er designet for sømløst å harmonisere med dine forretningsmål og sikre maksimal innvirkning. Interessert? Ta kontakt med hei@awmagazine.no

Når du begir deg ut på denne reisen med AW Magazine, kan du forvente deg inspirasjon, motivasjon og empowerment. Sammen skal vi feire mangfold og løfte stemmer i alle aspekter av jobben og livet!

m

Anna Knudsen

Sjefredaktør og grunnlegger

La oss introdusere Anna Knudsen, vår visjonære sjefredaktør og grunnlegger. Anna er en banebrytende seriegründer som har vært involvert i oppstartsmiljøet siden 2015. Som eier og leder av Moxie Group og dets datterselskaper, sitter hun i styrer og rådgivende komiteer og argumenterer lidenskapelig for viktigheten av sterke rollemodeller i entreprenørverdenen. Annas magnetiske energi og urokkelige engasjement skinner gjennom i hennes foredrag om risiko og det å følge ambisjoner og drømmer. Les mer her.

m

Redaksjonen

Bak kulissene står vårt dyktige redaksjonsteam, selve hjertet og sjelen til AW Magazine. Selv om vi er få i antall, er deres kompetanse og lidenskap uten sidestykke. Imidlertid ligger styrken til vårt magasin i bidragene fra våre mangfoldige og talentfulle bidragsytere. Mange dyktige skribenter, fotografer, illustratører og intervjuere har bidratt med sine talenter for å gi våre utgaver liv.

Din stemme betyr mye for oss, og vi oppfordrer deg til å bli med i vårt pulserende fellesskap. Hvis du har en historie å fortelle, kunnskap å dele eller forslag å bidra med, venter vi ivrig på din tilbakemelding. Ta kontakt med oss via e-post på bidrag@awmagazine.no, og la oss samarbeide for å skape en varig endring.