![Tekst & foto | OSLO RAW, Tiril Refsum](https://image.awmagazine.no/102552.webp?imageId=102552&x=0.00&y=15.45&cropw=100.00&croph=60.67&width=960&height=874&format=jpg)
Rå sjokoladekrem- og vaniljekake
![Foto | OSLO RAW, Tiril Refsum](https://image.awmagazine.no/102558.webp?imageId=102558&x=0.00&y=16.50&cropw=100.00&croph=61.40&width=960&height=874&format=jpg)
Bunn
2,5 dl kokosmasse
2-3 dl rått kakaopulver
15-20 myke dadler
En klype salt eller mer
Vaniljekrem
2 dl bløtlagte cashewnøtter, vasket og skylt
2 dl kokoskrem
5 ss smeltet kokosolje
3 ss agavesirup, honning eller annen sirup
2 ss presset sitron
1 ts vaniljepulver
En klype salt eller mer
Sjokoladekrem
3 dl kokoskrem
5 ss rått kakaopulver
2-3 ss kokosblomstsukker
3 ss smeltet kokosolje
2 ss lønnesirup
5 myke dadler
En klype salt eller mer
Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til en myk deig.
Dekk kakeformen (ca 18-20 cm) med bakepapir i bunnen, og klem ut deigen.
Ha alle ingrediensene til vaniljekremen i en blender, og kjør til en jevn og fin krem. Fordel kremen over bunnen, og sett kaken i fryseren til den har stivnet.
Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i blenderen, og kjør til en jevn og fin krem. Hvis kremen skiller seg, er det bare å kjøre den litt til.
Fordel kremen over den stivnede vaniljekremen. Sett i fryser til den har stivnet helt. Tin i kjøleskap før servering.
Kos deg!